Creëer je inspiratiefestival

De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties de mogelijkheid om een eigen inspiratiefestival te houden. Een festival met kunst, cultuur, natuur en wetenschap rond een bepaald thema, als rode draad door het programma. Thema’s als ‘wat is werkelijk van waarde in vakmanschap?’, ‘eigen regie’ of ‘dienend leiderschap’. Voor elk inspiratiefestival wordt een zorgvuldig programma opgebouwd. Met verschillende inspirerende leervormen waarmee elke bezoeker zijn eigen programma samenstelt. Het terrein met haar verschillende ruimtes en gebouwen is zeer geschikt voor een festivalopzet en daar heeft De Theaterloods zich in gespecialiseerd. Voor groepen van 100 tot 700 mensen tegelijk, met tot wel 30 verschillende programma onderdelen.

Case Inspiratiefestival Vakmanschap
Voor een organisatie van 700 medewerkers organiseert De Theaterloods een inspiratiefestival over vakmanschap en wat is dan voor jou van waarde? Een programma van 12 tot 22 uur, verspreid over het terrein van zendstation Radio Kootwijk met 26 verschillende optredens. Kunst, cultuur, natuur en wetenschap rond het thema dat alles verbindt. Met een plenaire start en een feestelijke afsluiting in het Zendgebouw. Een apotheose waar gaandeweg het programma naar toe wordt gewerkt. Een divers aanbod van optredens; theatervoorstellingen, colleges, beeldende kunst, literatuur, natuur, avontuur en muziek. Allemaal naar eigen keuze te bezoeken op diverse locaties van het terrein.

Case Inspiratiefestival Dienend Leiderschap
Voor 150 leidinggevenden van een grote organisatie. Een inspiratiefestival over de betekenis van dienend leiderschap anno 2016. Een programma van 9 tot 19 uur, in en rond De Theaterloods met haar verschillende ruimtes. In de ochtend uitdagend en verrassend rond het thema ‘Wat betekent voor jou dienend leiderschap?’. Met theater, colleges, cinema, dans, literatuur, natuur, avontuur, muziek. Allemaal optredens die naar eigen behoefte te bezoeken zijn. In de middag de verdere verdieping met de inspiratie van een theatervoorstelling van Productiehuis Plezant, dialoogsessies en een inspirerende afsluiting.

Bekijk hier enkele inspirerende ingrediënten

Maak kennis met De Theaterloods en bel of e-mail voor meer informatie over de mogelijkheden van een Inspiratiefestival.